Vaillant ecoTEC exclusive

Intelligente condensatiegaswandketel

  • U bespaart tot 35% op uw gasfactuur en u bespaart tot €75 per jaar op uw elektriciteitskosten.
  • Intelligente verwarming: beheer via een app is mogelijk
  • 2 jaar basisgarantie, geniet van 5 jaar garantie als u uw ketel laat installeren door een professioneel installateur
  • Bestaat voor 85% uit recycleerbare materialen
  • Milieuvriendelijk en energiebesparend “Green iQ”-label

Duurzaam verwarmen met de ecoTEC exclusive Green iQ condensatieketel op gas

De ecoTEC exclusive maakt gebruik van het gloednieuwe “all-gas”-systeem, wat zorgt voor maximale efficiëntie en dus een lager gas- en elektriciteitsverbruik. Dankzij de VR 920-internetmodule hebt u vanuit uw zetel of zelfs op afstand totale controle over uw verwarmingssysteem. De optimale aanwending van grondstoffen, het gebruik van recycleerbare materialen en de productie die “Made in Germany” is, maken van de ecoTEC exclusive een bijzonder duurzaam product.

Geniet van 5 jaar garantie

Laat uw ketel plaatsen door een professionele installateur en geniet nu van 5 jaar garantie op de ecoTEC plus.

Bespaar jaarlijks tot 10% extra op uw energieverbruik

Dankzij het hoge thermische rendement dat geleverd wordt door een combinatie van intelligente sensoren die de pomp en de hydraulica aansturen, de nieuwe Green iQ-modus en het ruime modulatiebereik tussen 10 en 100 %, produceert de ecoTEC exclusive uitsluitend warmte wanneer u dat nodig vindt. Door het verminderde gas- en elektriciteitsverbruik bespaart u op uw energiebudget en respecteert u tegelijkertijd het milieu.

Indrukwekkend warmwaterdebiet

Het ontwerp en de vormgeving van de primaire warmtewisselaar zorgen ervoor dat er een sterk condenserend effect optreedt wanneer het koude sanitair water er doorheen stroomt, vooraleer het in de platenwarmtewisselaar terechtkomt. De extraCONDENS- eigenschap draagt op die manier bij tot een bijzonder energiezuinige warmwatervoorziening en zorgt bovendien voor 8 % energiewinst per jaar in de productie van sanitair water.

Het grote vermogen van de twee nieuwe compacte modellen, 35 en 43 kW, resulteert in een indrukwekkend debiet warm water. Regendouches, douchezuilen of -cabines, meerdere aftappunten… deze modellen kunnen het probleemloos bolwerken. Met andere woorden: deze toestellen verzekeren heel wat warmwatercomfort, dat zich dankzij het grote modulatiebereik toch niet vertaalt in buitensporige verwarmingsconsumptie.

Bedien uw verwarmingssysteem op afstand

In de ecoTEC exclusive is de internetmodule VR 920 standaard ingebouwd. Door de VR 920 te combineren met de multiMATIC VRC 700-thermostaat kan u via de gratis multiMATIC-app, uw verwarmingssysteem op afstand bedienen, via uw smartphone of tablet. De multiMATIC-app is beschikbaar voor Apple en Android.

Draag bij aan de bescherming van het milieu

De ecoTEC exclusive onderscheidt zich door zijn stevige kwaliteit en duurzaamheid. Het toestel wordt op een maatschappelijk verantwoorde wijze in Duitsland gemaakt en bestaat hoofdzakelijk uit recycleerbare materialen.

Bekroond ontwerp

De ecoTEC exclusive werd bekroond met de befaamde ‘Red Dot Design Award 2015’. Deze prijs wordt toegekend aan producten die zich laten opmerken door uitzonderlijke innovatie, bruikbaarheid en milieuvriendelijkheid.

Over Greem iQ: het label voor duurzame technologie

Duurzame verwarming is een uitdaging voor de toekomst. Als u in de toekomst energie wenst te besparen zonder hierbij aan comfort in te boeten, hebt u nood aan intelligente, geconnecteerde en duurzame oplossingen. Het nieuwe Green iQ- label wordt gebruikt voor producten die baanbrekend zijn op het gebied van verwarmingstechnologieën. Green iQ is het eerste Belgische label dat geavanceerde, kwaliteitsvolle producten aanduidt die tegelijkertijd duurzaam, geconnecteerd en toekomstbestendig zijn. Het gaat om producten die zowel zuinig zijn, op een klimaatvriendelijke manier warmte produceren en een bediening van het verwarmingssysteem via het internet mogelijk maken.